Добијте повеќе линкови

Македонски

Алатка за пребарување на линкови

search icon

Референтните врски дадени на друга веб-локација од веб-локација се нарекуваат линкови. Врските за прекршување добиени од сигурни и авторитарни веб-локации помагаат релевантната веб-страница да изгледа посигурна и поавторитарна во очите на Google. Ова придонесува за перформансите на релевантната веб-локација на страниците со резултати од пребарувачот. Сепак, ќе биде многу штетно за соодветната веб-страница да се добијат голем број и неквалитетни линкови на начин кој не е органски. Поради оваа причина, веб-менаџерите треба да бидат многу внимателни во студиите за backlink. Дополнително, линковите на веб-локација треба да се проверуваат со редовна анализа на злонамерни врски. Овие контроли може да се вршат преку различни возила платени и бесплатно. Повратните врски со слаб квалитет и спам потоа треба да се отфрлат со отфрлање на врски преку Search Console.

Последно проверени 30 домени

Ранг Извор Последно виден
57 girisadresim.net 2023-03-21
58 bettvizle.net 2023-02-04
64 betgiris.org 2023-02-04
48 bettvizle.net 2023-01-20
44 betgiris.mobi 2023-01-20
69 yatirimbonusuverensiteler.net 2023-01-20
43 uzobet.mobi 2023-01-20
45 canlibahissitelerim.net 2023-01-20
44 casinositelerim.net 2023-01-20
46 resmibahissiteleri.net 2023-01-20
48 kacakiddaasiteleri.net 2023-01-20
63 populerbahissiteleri.org 2023-01-20
47 iddaasitelerim.net 2023-01-20
62 slotsitelerim.net 2023-01-20
51 sanalbahissitelerim.com 2023-01-20
52 canlikumarsiteleri.net 2023-01-20
47 ruletsitelerim.net 2023-01-20
56 onlinecasinom.net 2023-01-20
67 eniyicasinositelerim.net 2023-01-20
65 betgiris.org 2023-01-20
61 kumarbaz.net 2023-01-20
49 sweetbonanza.mobi 2023-01-13
42 slotoyna.mobi 2023-01-13
61 slotcasino.mobi 2023-01-13
58 guvenilirslotsiteleri.mobi 2023-01-13
66 guvenilircasinositeleri.mobi 2023-01-13
59 ruletsiteleri.mobi 2023-01-13
67 pokersiteleri.mobi 2023-01-13
60 guvenilirbahissiteleri.mobi 2023-01-13
52 slotsiteleri.mobi 2023-01-13